PowerPoint Intelligentie

Stacks Image 137
Wat leer je?
Een PowerPoint presentatie geven is meer dan plaatjes verzamelen en daar wat bij vertellen. Je hebt veel kennis over je eigen onderwerp, maar kun je deze kennis zo communiceren dat je publiek ook wijzer wordt en optimaal profiteert van jouw boodschap?

Frowa Schuitemaker, onderwijskundige, raakte geïntrigeerd door de grote hoeveelheid saaie, ineffectieve en te ingewikkelde PowerPoint presentaties die ze tegenkwam. Samen met haar dochter Charlotte schreef ze het boek PowerPoint Intelligentie: een handleiding voor presentaties waar jij en je publiek blij van worden.

In de workshop PowerPoint Intelligentie ga je zelf aan de slag met één van je eigen PowerPoint presentaties. Na een inleiding van Frowa word je door haar begeleid bij het upgraden en sterker maken van jouw presentatie. Een goede structuur, een krachtige opening en en afsluiting zorgen ervoor dat je publiek betrokken raakt, onthoudt wat je zegt en en hier ook echt iets mee gaat doen. Aan het eind van de workshop deel je je resultaten met de andere deelnemers, en kun je meteen ervaren hoe publiek op jouw vernieuwde presentatie reageert.

PowerPoint Intelligentie is een verrassende en interactieve workshop die je motiveert en inspireert om je eigen PowerPoint-slimheid te ontwikkelen. Door te beginnen bij jezelf en jouw boodschap, en daarna te onderzoeken hoe je je het beste kunt verbinden met je publiek, leer je sprankelende, effectieve presentaties te geven waar nooit meer iemand bij in slaap valt!
Stacks Image 135
Duur
Deze cursus duurt 4 uur.

Aantal deelnemers

maximaal 6, in overleg is een grotere groep mogelijk

De workshop kan gecombineerd met een aanvullende presentatietraining, of met de training Presenteren Anders
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Frowa Schuitemaker

Stacks Image 129
Frowa is van huis uit onderwijskundige. Ze heeft zich gespecialiseerd in hoe je meer kunt bereiken als je een PowerPointpresentatie geeft. Samen met haar dochter Charlotte heeft ze hierover het boek PowerPoint Intelligentie geschreven (juni 2018).
Frowa is voorzitter van de beroepsvereniging voor professionele sprekers. Bij de Kr8 Academie is ze de vaste trainer voor presentatietrainingen.