Presenteren Anders

Stacks Image 137
Wat leer je?
Als je ontspannen en met humor presenteert, bereik je je publiek beter en komt je boodschap echt over! In deze workshop leer je op een vrolijke en creatieve manier compleet anders om te gaan met je PowerPoint presentatie.

De workshop is opgezet als een avontuurlijk kaartspel waarin het lot bepaalt welke opdracht je gaat uitvoeren. Alle deelnemers brengen een eigen PowerPoint mee naar de bijeenkomst, deze wordt het uitgangspunt voor alle opdrachten. Samen laten de opdrachten elk belangrijk aspect van het presenteren aan bod komen.

Misschien word je uitgedaagd om in heel korte tijd de essentie van je boodschap te laten zien. Misschien is de opdracht om geen woorden te gebruiken maar alleen met beeld en lichaamstaal uit te leggen wat je bedoelt. Ook zijn er groepsopdrachten, waar je met de andere deelnemers samen gaat werken aan een presentatie. Kun je humor introduceren? Kun je je presentatie interactief maken en je publiek echt betrekken bij wat je vertelt? Hoe is het om ineens de presentatie van een ander te moeten geven, kun je improviseren?
Hoe sneller je klaar bent met je opdrachten, hoe meer je kunt oefenen!

Presenteren Anders is een speelse training met een serieus doel: je teamleden beter leren kennen en effectiever presenteren. Je ervaart de meerwaarde van samenwerken voor je presentaties, en je wordt een flexibele spreker die makkelijk op onverwachte gebeurtenissen kan inspelen.
Duur
Deze cursus duurt 4 uur.

Aantal deelnemers

4 tot 24
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Frowa Schuitemaker

Stacks Image 129
Frowa is van huis uit onderwijskundige. Ze heeft zich gespecialiseerd in hoe je meer kunt bereiken als je een PowerPoint presentatie geeft. Samen met haar dochter Charlotte heeft ze hierover het boek PowerPoint Intelligentie geschreven (juni 2018).
Frowa is voorzitter van de beroepsvereniging voor professionele sprekers. Voor de Kr8 Academie is ze de vaste trainer voor presentatietrainingen.