Online VIP training & begeleiding Powerful Presentations

Stacks Image 149
Wat leer je in deze cursus?
Frowa Schuitemaker is bij de Kr8 Academie al bekend vanwege haar training Powerpoint Intelligentie, een interactieve workshop die je helpt je ‘powerpoint-slimheid’ te ontwikkelen om zo betere presentaties te kunnen geven.

Nu is er de Online VIP training & begeleiding Powerful Presentations, een flexibele online training waarmee je in je eigen tempo en in je eigen tijd leert hoe je Powerpoint optimaal kunt inzetten als tool om beter te presenteren.

Een presentatie voorbereiden lijkt zo eenvoudig. Je maakt je Powerpoint, zoekt je afbeeldingen, tekst erbij, klaar! Per dag worden er wereldwijd dan ook zo’n 30 miljoen van deze presentaties in elkaar gezet. Maar hoeveel van die presentaties zijn effectief?

Een goede presentatie is breinvriendelijk, met afbeeldingen die jouw boodschap de meeste impact geven; en publieksgericht, met betrokken interactie die de aandacht van je publiek vasthoudt. Jouw kennis over je eigen onderwerp zó communiceren dat je publiek echt wijzer wordt en profiteert van jouw boodschap: dat is het doel van deze Online VIP training. Door middel van video’s en individuele coaching leer je hoe je al met eenvoudige ingrepen veel meer kunt bereiken en doeltreffender kunt presenteren. Van ‘death by Powerpoint’ naar ‘life by Powerpoint’: verrassende, boeiende presentaties die zorgen voor een gefocust, geïnspireerd publiek - presentaties waar nooit meer iemand bij in slaap zal vallen.

De training kenmerkt zich door een grote mate van zelfstandigheid voor de deelnemers. Je bekijkt de video’s, die allemaal door Frowa zelf zijn ingesproken, op het moment dat het jou uitkomt. Maar het bijzondere aan de training is vooral de intensieve individuele begeleiding. Je eigen Powerpoint wordt door Frowa bekeken en beoordeeld, waarna je in een video review persoonlijke coaching krijgt over hoe je je presentaties kunt verbeteren. Daarnaast kun je de Powerpoint intelligentietest doen waaruit jouw specifieke sterke en minder sterke kanten van je Powerpoint IQ naar voren komen.

Deelnemers aan de Online VIP training ontvangen het Powerpoint Intelligentie kaartspel, waarmee je alleen of samen met collega’s op speelse wijze aan je Powerpoint skills kunt werken, en Frowa’s boek ‘Powerpoint Intelligentie’. Ook krijg je toegang tot de online community waar je met Frowa en andere deelnemers tips en ervaringen kunt uitwisselen, om nog meer van elkaar te leren!
Duur
De Online VIP training & begeleiding Powerful Presentations bestaat uit 16 korte, krachtige video’s die samen ongeveer 2,5 uur in beslag nemen.
Belangstelling?
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Frowa Schuitemaker

Stacks Image 143
Frowa is van huis uit onderwijskundige. Ze heeft zich gespecialiseerd in hoe je meer kunt bereiken als je een PowerPointpresentatie geeft. Samen met haar dochter heeft ze hierover het boek PowerPoint Intelligentie geschreven (juni 2018). Hierin besteden ze ook aandacht aan de presentatievorm Pecha Kucha.
Frowa is voorzitter van de beroepsvereniging voor professionele sprekers. Voor de Kr8 Academie is ze de vaste trainer voor presentatietrainingen.