Netwerken: kort & krachtig

Stacks Image 103
Wat leer je in deze cursus?
Mijn schoonzus is een netwerkende verpleegkundige. Waarom zou een verpleegkundige nu netwerken? Nou, ze netwerkt niet voor niets... Mijn schoonzus heeft een droom! Ze wil ooit aan de slag gaan als verloskundige in het ziekenhuis van Zwolle.
Helaas hebben ze daar een vacaturestop. Ze kreeg een nette reactie op haar open sollicitatie: ‘Wij nemen uw brief op in onze portefeuille’. Oftewel: don't call us, we’ll call you! (Not!).
Hoe krijg je het dan toch voor elkaar om te laten zien wat je kunt en wat je wilt?
Mijn schoonzus heeft dat gedaan door haar netwerk in te zetten. Via via lukte het haar om een dagje mee te lopen op haar droomwerkplek. En aan het einde van de dag vroeg haar toekomstige werkgever om haar haar cv!
De moraal van dit verhaal? Netwerken is iets voor iedereen. Het is niet alleen iets voor mannen met geruite broeken op de golfbaan. En netwerken is trouwens ook meer dan alleen het uitdelen van visitekaartjes.
Wist je trouwens dat meer dan 70% van de werkzoekenden een nieuwe baan vindt via het netwerk?

We gaan in deze korte & krachtige cursus aan de slag met:
• Wat is je probleem/vraag?
• Hoe formuleer je je vraag op zo’n manier dat je netwerk jou wil helpen?
• Hoe doe je dat netwerken nu écht? Hoe spreek je iemand aan? En hoe zorg je ervoor dat je contact de gewenste impact heeft?
In deze cursus leer je hoe je duidelijk maakt wat je wilt en kunt. En ga je direct aan de slag met het voeren van netwerkgesprekken!
Leren doe je door het te doen! Bereid je dus voor op een cursus vol actie en avontuur!
Duur
Deze cursus duurt een ochtend met aansluitend lunch: 9.00 tot 14.00 uur
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Erik van der Spek

Stacks Image 110
Het is mij nog nooit gelukt om een grote opdracht of probleem in mijn eentje op te lossen. In mijn ervaringen als Jobcoach, veranderaar, trainer en ondernemer heb ik het netwerken al fouten makend moeten leren. Ik bespaar je graag een aantal van die fouten en maak graag deel uit van je toekomstige netwerk!