Win-win onderhandelen

Wat leer je in deze cursus?
Win-win onderhandelen: een goed resultaat én een goede verstandhouding.

Iedereen onderhandelt wel eens – of je dat nu wilt of niet. Je bespreekt bijvoorbeeld een salarisverhoging met je baas. Voert strijd met een vreemde over de verkoopprijs van je huis. Probeert het eens te worden met je kind over de hoogte van z’n zakgeld. Je onderhandelt zelfs als je denkt dat je dat niet doet. Over de vakantiebestemming van komende zomer, Of over de klus die morgen klaar moet zijn – ga jij overwerken of je collega?
Stacks Image 125
Onderhandelen is dus deel van je leven. Ben je tevreden over jouw onderhandelresultaten? Hm, misschien haal je vaak het onderste uit de kan, maar met een ijzige sfeer tot gevolg. Of doe je er alles aan de onderlinge verstandhouding goed te houden, maar blijf je vaak met lege handen achter.
Dat kan anders. Want onderhandelen hoeft geen kwestie te zijn van ‘hard’ of ‘zacht’, van winnen of verliezen. Er is een derde manier, win-win onderhandelen. Wil jij ervaren hoe je het best mogelijke resultaat haalt uit elke onderhandeling, voor jou én je onderhandelpartner? Schrijf je dan in voor deze training.

Benieuwd wat deze training te bieden heeft?
Wil je weten wat win-win onderhandelen is en wanneer je het doet?
Stacks Image 129
Duur
Deze cursus duurt een dag: 9.00 tot 17.00 uur
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Jolanda Belderbos

Stacks Image 38
Uitgangspunt van deze training zijn de vijf stappen van het Harvardmodel van win-win onderhandelen. Theoretisch? Nee hoor! Wij gaan er praktisch mee aan de slag: zelf ontdekken wat werkt en wat niet, veel oefenen in kleine groepjes, aandacht voor de voorbereiding van onderhandelingen en gerichte feedback. Kom het zelf ervaren!