Coachfriend Pro

Vergroot je mentale veerkracht met Coachfriend Pro
Je wilt graag werken vanuit je eigen waarden en drijfveren. Maar (te) vaak lukt dat niet. Door de waan van de dag, door angsten, zorgen of onzekerheden of door invloed van je omgeving. Hoe kun je dit beter voor elkaar krijgen? Ga aan de slag met Coachfriend Pro. Dit is een online coachprogramma dat ontwikkeld is vanuit de drijfveer om coaching en zelfontwikkeling voor iedereen toegankelijk te maken.

Coachfriend Pro is een online coachprogramma van 13 weken. Met een werkboek en de website werk je wekelijks aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeldoelen. In persoonlijke één-op-één gesprekken met een ervaren coach verdiep je wat je hebt geleerd van het online coachprogramma.

Met Coachfriend Pro werk je zelfstandig en op een vernieuwende manier aan je talenten en veerkracht. Je leert nieuwe manieren van omgaan met de hindernissen die horen bij samenwerken, veranderen en leidinggeven. De ontwikkeldoelen bestaan uit de gedragspatronen die je wil doorbreken en het nieuwe gedrag dat je wil leren. Je bepaalt zelf wanneer je aan Coachfriend werkt.

Gemiddeld zet je elke week een stap. De stappen bevatten oefeningen, aangevuld met informatie en video's. Je voert de oefeningen en acties uit, beantwoordt de vragen uit het werkboek en verstuurt het resultaat naar je persoonlijke coach. Door dit voorwerk zijn de gesprekken met je coach effectief en kun je direct de diepgang opzoeken.

Wat zijn de voordelen?
Coachfriend Pro
• is zeer effectief, door het samengaan van een inhoudelijk krachtige aanpak met begeleiding door ervaren coaches
• zorgt direct voor diepgaande gesprekken met jouw coach doordat je het voorwerk al online gedaan heb
• is overal en op elk moment beschikbaar
• zorgt voor aanzienlijk minder verloren werkuren
• is beschikbaar voor grote groepen tegelijk en kan daardoor uitstekend de basis vormen van een verander- of ontwikkelprogramma
• is gebaseerd op een wetenschappelijk gefundeerde methodiek (ACT) en actiegericht
• maakt je weerbaarder in de dagelijkse realiteit van je werk en meer flexibel in verandertrajecten
• vergroot je mentale veerkracht
• helpt je om meer in overeenstemming met je eigen waarden en drijfveren te werken.

Een voorbeeld uit het Coachfriend Pro werkboek:
Stacks Image 191
Jouw individueel leertraject
Online coachprogramma plus face-to-face gesprekken

Duur
Doorloop 13 weken

Locatie
Heel Nederland
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl
deelnemers over deze coaching