Peter Steenkamer

Op zoek naar je energie
Als mensen bij me komen, speelt er vaak van alles: werkstress, omgang met collega’s, verandering van taken. Gedoe op het werk en soms ook nog gedoe thuis. Ik help jou om jezelf te helpen. Ik geloof erin dat je door het voeren van goede gesprekken sneller tot oplossingen en mogelijkheden komt.

Gunfactor
Mijn deskundigheid zit hem in het bewegen en je prettig voelen in organisaties. Ik heb tientallen jaren, in verschillende functies, in organisaties gewerkt. Ik kan heel makkelijk door organisaties heen bewegen, soepel met hiërarchische lagen omgaan. Zonder formele macht krijg ik heel veel voor elkaar. Ik ben sterk in personal branding, in het creëren van een gunfactor. Mensen komen naar me toe omdat ze met mij willen samenwerken. Deze kennis en ervaring deel ik graag en zet ik in als ik met jou in gesprek ga.

Kansen
Belangrijk voor mij zijn vrijheid, onafhankelijk en zelfstandigheid. Ik denk in kansen, zie mogelijkheden en oplossingen. Ik heb gemerkt dat ik met die eigenschap geschikt ben om met mensen te sparren die “vast” zitten, last hebben van bepaalde zaken. Mijn aandacht ligt daarbij heel sterk op: waar ben je goed in? In welke situatie ben je succesvol geweest? En waar word je blij van? Het is mijn overtuiging dat je het meest gelukkig wordt als je werkt vanuit je sterke punten.

Plezier
Regelmatig krijg ik te horen dat ik veel energie heb. Dat mensen met me en om me moeten lachen en dat ze daar van opknappen. Dat ik dingen minder zwaar maak en relativeer. Ik stel verrassende vragen en ga gemakkelijk buiten de gebaande paden. Zo komt er meer lucht en licht! Plezier is belangrijk. Als je met mij in gesprek gaat, let ik op waar ik bij jou energie zie. En dat is wanneer je ogen gaan twinkelen of je gezicht gaat stralen. Ik ben ervan overtuigd dat je alleen maar kunt groeien op die dingen die lukken, op positieve zaken. Ik geloof erin dat je het kunt, in je eigen tempo, op je eigen manier. Mijn motto is: succes voor jou, is succes voor mij.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
• Gedoe met werk, met collega, met leidinggevende.
• Niet (genoeg) gezien worden op het werk terwijl je het goed doet.
• Klem zitten in hiërarchische structuren.
• Ingewikkelde projecten die niet lekker lopen.
• Te veel werkdruk, alles perfect willen doen.
• Algeheel gevoel van onmacht.
• Geen goede balans tussen privé en werk.
Jouw individueel leertraject
1 tot 5 gesprekken

Duur
De gesprekken duren gemiddeld 1,5 uur

Locatie
Amsterdam of omgeving Meppel - Hoogeveen
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl
deelnemers over deze coaching
Peter is creatief, hij schenkt je vertrouwen en hij is echt geïnteresseerd in je. Daardoor weet hij je los te krijgen van wat gewoon is en je aan het denken te zetten over wat kan. Hij is kritisch en neemt geen genoegen met algemene bewoordingen. Door zijn respectvolle benadering durf je met hem de diepte in te gaan. Je krijgt beter zicht op jezelf en dat maakt je sterker.

Peter laat je op een andere manier naar een situatie, probleem of mensen kijken. Heel verhelderend! Hierdoor krijg je nieuwe inzichten. De focus ligt op jezelf en waar jij goed in bent. Dat is positief en je krijgt er energie van. Verder is er veel humor. Vergis je niet: hij stelt veel kritische vragen. Maar iedere keer als ik met Peter heb gesproken dan ga ik lachend en vol met energie naar huis en denk ik: ik ben goed, ik kan dit!

Peter heeft me laten ontdekken wie ik ben als professional en heeft me in mijn kernkwaliteiten laten groeien. Dat is de kracht van de coaching van Peter: Hij stemt goed af, op wie je bent als professional en hij geeft je vervolgens handvatten waarmee je constructief aan de slag kunt in je werk. Dat past perfect bij een professional als ik die leert via ‘learning by doing’.