Individuele coaching met paarden

Wil jij ook meer over jezelf leren? Wil je een spiegel? Stappen zetten in je leven? Wens je meer inzicht in je eigen patronen, valkuilen, talenten en sterke kanten? En wil je dat alles bovendien anders dan anders aangereikt krijgen? Dan is individuele coaching met paarden misschien wel iets voor jou.

Margit Sleeuwenhoek is al jarenlang coach. Met veel plezier en met liefde voor mensen is ze een wijze wegwijzer op hun pad. Sinds 2016 werkt Margit samen met haar paard Yentle en andere leuke paarden en pony’s. “Deze dieren zijn zo puur in hun reacties, daar kunnen wij als mens niet tegenop.”

Met paarden en pony’s aan de slag! … Waarom zou je?
Bij coaching met paarden kun je je eigen vraag meenemen en samen met de paarden bekijken wat er voor jou nodig is, past, vast zit of je te doen staat.
Omdat de paarden vanuit hun oerinstinct de ‘onderstroom’ in menselijk gedrag waarnemen en daar sterk op reageren. Ze spiegelen gedrag, reageren op jou; Margit vertaalt dit in woorden naar jou. “Paarden reageren vanuit hun kuddegevoel. Ze geven je een plek in de kudde. Dat doen ze door troost te bieden, of juist niet op je te reageren als je niet congruent bent. Ze kunnen je duidelijk maken wat nodig is om samen te werken. Door die ervaringen leer je enorm veel over jezelf. Hoe gaaf is dat!”
Coaching met paarden is ook geschikt voor mensen die bang zijn voor paarden, of geen ervaring hebben met paarden. We blijven wel altijd met de voetjes op de vloer, letterlijk dus.


Varianten op individuele coaching met paarden.
Je kunt je als individu opgeven voor groepscoaching met paarden. Deelnemers kennen elkaar dan dus niet, vooraf. Dat is uniek in Nederland!

Neem samen met vrienden of vriendinnen deel aan paardencoaching en leer elkaar op een heel andere manier kennen. Samen oefeningen doen en ervaren welk effect je hebt op anderen. Of meemaken hoe fijn het is om in flow te werken. Je krijgt feedback van de paarden én van je groepsgenoten. “Uit je comfortzone, ín de kudde!” Geschikt voor minimaal 2 en maximaal 8 personen.
Stacks Image 125
Jouw individueel leertraject
1 tot 5 sessies

Duur
De sessie duurt ongeveer 1,5 uur

Locatie
Heuvelllaan 1 in Tienhoven.

Coach
Paarden en pony’s, onder begeleiding van Margit Sleeuwenhoek
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Margit Sleeuwenhoek

Stacks Image 129
“Paarden reageren heel puur. Daar kunnen wij niet tegenop, als mens.”
deelnemers over deze cursus
Jaap: “De zwarte pony deed absoluut niet wat ik vroeg. Later begreep ik dat het te maken heeft met mijn houding. Dat was leerzaam! Na een paar keer goed oefenen liep hij los mee, dat was leuk.”

Rianne: “Onwijs gaaf hoe we als groep over balken liepen en de paarden gingen meedoen omdat we als team zoveel plezier maakten. Eindelijk waren we echt met elkaar verbonden!”

Monique: “Margit is een heel relaxte coach en verwoordt in twee zinnen wat eigenlijk niemand hardop durft te zeggen.”