Feedback geven

Stacks Image 129
Wat leer je in deze cursus?
Je hebt al twee keer een afspraak gemaakt met een collega maar die houdt zich daar steeds niet aan. Je hebt daar last van, eigenlijk heb je het gevoel dat hij het helemaal niet belangrijk vindt. Hoe spreek je die collega hierop aan zonder dat jullie relatie verstoort?

Of je geeft iemand al feedback maar diegene wuift je bezwaren lachend weg en zegt dat-ie het de volgende keer anders doet. Maar dat gebeurt vervolgens niet! Hoe spreek je iemand dan aan?

Feedback geven is voor veel mensen lastig. Gelukkig is het heel goed te leren. In de cursus ‘Feedback geven’ krijg je handvatten waarmee we gaan oefenen. Je kunt ervaren hoe effectief die handvatten zijn.
Verder in deze training ook aandacht voor het ontvangen van feedback.
Duur
Deze cursus duurt van 9.00 tot 14.00 uur inclusief lunch
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Saskia Jelsma

Stacks Image 121
Ik wil mensen inzicht geven in hun eigen gedrag en laten ervaren hoe communicatie effectiever kan. Belangrijk vind ik veel oefenen, uitproberen en humor.
deelnemers over deze cursus
Feedback geven is lastig. Gelukkig is het heel goed te leren. In deze cursus krijg je hiervoor de handvatten aangereikt en kun je ervaren hoe effectief die handvatten zijn. We hebben veel gelachen en de sfeer was ontspannen.

Ik leerde hoe het beste kan reageren op een communicatieboodschap die negatieve emoties losmaakt. In een situatie waarin ik normaal gesproken met een mond vol tanden sta, boos reageer of met een blik of zucht mijn ongenoegen uit, kan ik mijn gesprekspartner nu voorzien van professionele feedback.