Het merk 'ik'

Stacks Image 115
Wat leer je in deze cursus?
Ik heb drie vragen voor je... Probeer zo snel mogelijk antwoord te geven! Klaar? Start!
• Wat is je toegevoegde waarde?
• Waar ben je nou echt goed in?
• Wat drijft je/Waarom doe je wat je doet?
Vind jij het lastig om een antwoord te geven op deze vragen?
Dan is het een goed idee om deze korte maar krachtige cursus te doen.
In een dagdeel ga je aan de slag met het vinden van een krachtig antwoord op deze vragen én formuleer je dat antwoord op zo’n manier dat voor anderen onmiddellijk duidelijk is waar jij voor staat!

Pluspunt
De input van deze cursus kun je uitstekend gebruiken voor je cv! Zorg ervoor dat jij jezelf snel duidelijk maakt. Want men neemt ongeveer 7 seconden de tijd om een cv te beoordelen.
Leren doe je door het te doen! Bereid je dus voor op een cursus vol actie en avontuur!
Stacks Image 117
Duur
Deze cursus duurt een ochtend met aansluitend lunch: 9.00 tot 14.00 uur
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Erik van der Spek

Stacks Image 124
Trainer Erik van der Spek: Ooit riep een deelnemer aan mijn training; 'Het merk 'ik'!? Ik ben toch geen potje pindakaas!' Mijn reactie was dat ik dat erg met hem eens was, en of hij mij kort en bondig kon vertellen wat hij dan wél was. En toen bleef het stil… Ik heb die vraag vaak gesteld, en vaak blijft het dan lang stil. Het is blijkbaar super lastig om duidelijk te zijn over wie je bent en wat je toevoegt. Terwijl het zo ontzettend handig is om te weten wie je bent, wat je kunt en hoe je dat uitlegt. Niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor je baas, je partner, een klant, etc...
deelnemers over deze cursus
In een ochtend een basis leggen van wie ben ik? En wat zijn mijn kwaliteiten? Leuk om te zien wat er dan ontstaat. Goed om eens in de groep gegooid te worden met een oefening, en dan te merken dat het zo belangrijk is te weten wat je kunt.
De cursus had een goed tempo, met veel afwisseling in opdrachten. Trainers Erik en Mikkel vulden elkaar prima aan. De basis is gelegd! En nu ga ik daar verder over nadenken en het verder uitwerken.