Hoe maak ik impact?

Wat leer je in deze cursus?
Hoe kom ik over, wat is de eerste indruk? En: wat voor een indruk laat ik achter? Hoe voelt dat (van binnen) en hoe zien anderen dat (van buiten)?
• Soms heb je het gevoel dat het gesprek niet lekker loopt.
• Je twijfelt over het optreden van jezelf bij je werkgever, je collega’s of op andere plekken.
• Misschien denk je wel eens: Ik moet me echt tot een gesprek zetten, zie er tegenop.
• Speelt kleding een rol over hoe je overkomt?
• Hoe kan ik overtuigender overkomen, meer impact maken?

Dit alles valt te leren
Deze training biedt je de mogelijkheid je impact te vergroten. In het kader van employability: het werk houden of nieuw werk zoeken, is dit een mooie kans om je nog steviger neer te zetten! Zowel binnen als buiten de organisatie. De cursus bied je de kans om te horen hoe je overkomt, wat goed werkt en wat beter kan. Je krijgt praktische tips en aanwijzingen die meteen effect zullen hebben!
Je kunt je uitstraling verbeteren. Door twijfels bij jezelf weg te nemen zul je overtuigender overkomen. En dat kan belangrijk zijn voor gesprekken die er toe doen.
Deze training is interactief, dynamisch en veel oefenen kortom veel DOEN! En ja! Er mag ook gelachen worden!

Belronde
De deelnemers mogen de trainer omstreeks twee maanden na afloop van de training bellen:
• Wat gaat nu goed in de praktijk?
• Waar loop je tegen aan?
Je krijgt dan feedback en tips van de trainer.
Stacks Image 126
Duur
Deze cursus een dag van 10.00 tot 16.00 uur

Aantal deelnemers
6
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Marc Postuma

Stacks Image 132
Naast trainer ben ik opgeleid als acteur, regisseur en speldocent. Als je bij mij in een workshop komt, ga je echt aan de slag en wordt het ook nog helder, licht en leuk. Ik probeer te bereiken dat deelnemers bij me weg gaan met een succeservaring. Dat geeft de kick voor mij, hoe beter jij wordt, hoe leuker ik het vind. Ik laat de deelnemers in hun waarde, ga uit van hun kwaliteiten, maar ik doe er graag een schepje boven op. Ik wil deelnemers een stapje verder helpen, grenzen te verleggen, leren zich steviger te positioneren. Het belangrijkste in het werken met een groep is dat de sfeer ontspannen is. Dat doe ik door het creëren van veiligheid, energie en enthousiasme, met daarbij een dosis humor. Ik verheug me erop dat je komt!
deelnemers over deze cursus
Marc laat je nadenken, bewust worden en de link te leggen naar je dagelijks werk. Hoe kunnen zaken op een efficiënte wijze worden aangepakt, zonder dat je wegraakt van de kern en de relatie in stand houdt?

Op basis van praktijkvoorbeelden hebben we geoefend. Echt ongelofelijk hoe Marc op basis van een paar zinnen weet wat je bedoelt en hoe hij zo’n persoon dan neerzet! Het overkwam ons regelmatig dat we zeiden: goh, het leek wel of ik echt weer tegenover X zat!

Het zijn praktische trainingen, geen theorie die na een paar maanden weer vergeten is.

Een inspirerende trainer haalt het beste uit zijn ploeg. Marc Postuma is een man die een training brengt met humor, scherpte en respect maar bovenal met een grote mate van deskundigheid.