Sta eens stil bij jezelf

Stacks Image 107
Wat leer je in deze cursus?
Het drukke dagelijkse leven slokt je op, en het is lastig om stil te staan bij jezelf en je plannen voor de lange termijn. Deze training biedt je de kans om uit de hectiek te stappen en te kijken naar waar je nu bent, waar je naar toe zou willen, en hoe je dat kunt bereiken.

Je kunt met heel diverse vragen naar deze training komen:
• hoe kan ik me verder ontwikkelen in mijn loopbaan?
• wat zou ik eigenlijk het liefst willen doen?
• hoe kom ik over mijn onzekerheid en faalangst heen?
• hoe kan ik werk en privé beter in balans brengen?

Je kunt met heel diverse inzichten uit deze training komen:
• Ik weet nu hoe ik me verder wil ontwikkelen in mijn loopbaan!
• Ik ga doen wat ik eigenlijk het liefst wil doen!
• Nu ik me bewust ben van mijn emoties kan ik mijn keuzes goed maken.
• Ik weet de weg om me krachtiger te kunnen gaan voelen
• Ik ben over mijn remmingen heen, wow!
• Ik heb inzichten en feedback vergaard over wat ik doe in samenwerken en hoe ik overkom, daar kan ik nu concreet mee aan de slag.
• Het gaat me lukken werk en privé beter in balans te brengen!

De training leert je om jezelf beter te begrijpen, zodat je kunt ontdekken welke aspecten aan de beurt zijn voor jouw persoonlijke manier van ontwikkelen. Of hoe je daar mee verder kunt. Waar je tegen aan loopt of in vast zit en hoe je jezelf kunt verbeteren tot de beste versie van jezelf.

We analyseren hoe je functioneert, waar je in vast zit, door afgeremd wordt, waar je goed in bent en wat jij belangrijk vindt. Daarna onderzoek je wat je hieraan zou willen veranderen. Oefeningen en interactie met de groep geven je vervolgens inzichten op maat. Dat helpt je zowel in je professionele als persoonlijke leven – want die zijn wat je ontwikkeling betreft niet van elkaar te scheiden.

Het groepsproces en allerlei dynamieken, uitwisselingen en opdrachten zorgen hierbij voor herkenning, feedback en aanmoediging. 's Avonds koken en eten we samen, zo krijgt deze training een extra dimensie en wordt het een intensieve ervaring die je lang bij zal blijven. De combinatie van samen werken, oefenen en ontspannen maakt dit een training waar je echt de diepte in gaat en jezelf op een nieuwe manier leert kennen.
Duur
Deze cursus duurt twee dagen van 9.00 tot 17.00 uur
Je zit op een externe locatie inclusief overnachting
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Margit Sleeuwenhoek

Stacks Image 113
Wanneer we een situatie willen veranderen, is het van belang eens met elkaar te gaan reflecteren over het ontstaan van die situatie. Mensen doen allerlei dingen; geijkte dingen, originele dingen, leuke dingen, mooie dingen, nieuwe dingen, fijne dingen, onbekende dingen, bekende dingen en steeds dezelfde dingen. Vooral dat 'steeds dezelfde dingen doen en denken' van mensen, maar ook van stellen, teams, organisaties en afdelingen, en zelfs van landen, kan veranderd worden. Maar dan wel door uit je eigen manier van doen te (durven) stappen!