Waarom de KR8 Academie?

Hoe zorg je ervoor dat organisaties beter en sneller hun resultaten halen? Door medewerkers op een gestructureerde manier aan hun ontwikkeling te laten werken. Dat doe je door ontwikkeling aan te bieden via een academie. Een academie is centrale plek van waaruit ontwikkeling wordt vormgegeven, gefaciliteerd en laagdrempelig wordt gemaakt. De vorm is voor iedere organisatie weer anders. De KR8 Academie is deskundig in het vormgeven van academies. En zorgt dat mensen in hun kracht komen. Vanuit de waarderende benadering: beter worden waar je goed in bent.

Vaardigheden
Het ontwikkelaanbod van de KR8 Academie richt zich op vaardigheden die belangrijk zijn naast de vakkennis die medewerkers nodig hebben. Het aanbod werkt als een uitnodiging, als een uitstalkast. Laat je inspireren! We kunnen ons ontwikkelaanbod snel en makkelijk ombouwen tot maatwerk. Of confectioneren tot je eigen bedrijfsschool.

KR8 Academie heeft eigen stijl
De KR8 Academie is deskundig en leuk! We werken met professionele trainers die trainen met passie en enthousiasme. We zijn kleinschalig en dat willen we blijven. We geloven in kwaliteit, flexibiliteit en de persoonlijke benadering.

Korte terugblik
De KR8 Academie startte in 2012 en was een samenwerkingsresultaat van 13 kenniscentra. Die organisaties zorgden ervoor dat het beroepsonderwijs goed bleef aangesloten bij het bedrijfsleven. In 2015 zijn de kenniscentra opgegaan in één grote overheidsorganisatie (SBB). Sinds die tijd draait de KR8 Academie zelfstandig door, onder leiding van initiator Peter Steenkamer. De KR8 Academie zoekt samenwerking met organisaties die hart hebben voor de ontwikkeling van medewerkers.
Stacks Image 79
Stacks Image 81

Peter Steenkamer

Stacks Image 38
De KR8 Academie:
• Compleet ontwikkelaanbod dat naar wens kan worden afgenomen.
• Op basis van leervraag snel komen tot maatwerk-mogelijkheden.
• Persoonlijke kennis van de kwaliteit van de KR8 trainers.
• Ideale match maken tussen trainer en doelgroep.
• Ondersteuning bieden bij het bouwen van academies / interne bedrijfsscholen / corporate universities.