Zingen met je team

Stacks Image 157
Wat leer je in deze cursus?
Ben je bezig met teambuilding en wil je iets buiten de gebaande paden doen? Organiseer je een Summer- of Winterschool? Wil je iets speciaals bij de opening van een evenement? Wil je een energieke, creatieve workshop over samenwerken? Denk dan eens aan onze workshop Zingen met je team!

Zingen is echt samen-werken. Je leert te luisteren naar anderen en tegelijkertijd je eigen lijn vast te houden. In deze workshop treed je buiten je comfortzone, leer je focussen en ga je resultaatgericht te werk. Je ervaart hoe het is om gebruik te maken van je lijf en wordt je bewust van je présence, ritme, kwetsbaarheid en creativiteit. Samen zingen werkt ontspannend en verbindend. In korte tijd zet je samen een fantastisch resultaat neer. En dat geeft veel energie en plezier!

Onder begeleiding van Tatiana Lina en Saskia Jelsma studeer je een drie- of vierstemmig lied in. En dat is geen zwoegen, maar lekker zingen met elkaar!
Stacks Image 208
Stacks Image 210
Stacks Image 212
Stacks Image 214
Duur
Deze cursus duurt 60 minuten tot maximaal 2 uur

Groepsgrootte
12 - 60 deelnemers

Trainers
Tatiana Lina en Saskia Jelsma
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Tatiana Lina

Stacks Image 195
Tatiana is dirigente, zangdocente wereldmuziek en zangeres bij vocaal kwartet Rusalki. Met veel passie en kunde weet ze mensen aan het zingen te krijgen! Tatiana heeft veel kennis van wereldmuziek en weet voor iedere groep de juiste muziek met het juiste niveau te kiezen. Ze werkt opbouwend en altijd met een verbluffend resultaat. Oók mensen die denken dat ze niet kunnen zingen, doen aan het einde van de workshop uit volle borst mee en ervaren heel veel voldoening en plezier.

Saskia Jelsma

Stacks Image 181
Naast ervaren trainingsacteur en trainer is Saskia zangeres in vocaal kwartet Rusalki. Bij deze workshop ondersteunt zij Tania bij het instuderen van de partijen. Waar nodig legt ze de link met leerdoelen. 'Mensen moeten bij deze workshop mensen echt even over een drempel. Maar de passie en het plezier van Tania werken zo aanstekelijk, dat iedereen enthousiast raakt en zich over durft te geven. Bij deze workshop doe je echt aan teambuilding, omdat je moet samenwerken en het moeite kost iets nieuws te leren. Doordat je in korte tijd met z'n allen iets moois en creatiefs neerzet, geeft dat veel voldoening en energie. Zo krijgt het team een positieve impuls!'
deelnemers over deze cursus
Tatjana en Saskia hebben ons team in een krappe anderhalf uur tijd een vierstemmig Zuid-Afrikaans lied laten zingen. En het klonk prachtig aan het eind. Terwijl we geen geoefende zangers zijn, maar blijkbaar wel een goed samenwerkend team zijn. Tatjana en Saskia deden hun werk kordaat, plezierig, enthousiasmerend. Erg leuk om zo het nieuwe jaar te starten.