Een vlag voor jouw team

Stacks Image 171
Wat leer je in deze cursus?
Een vlag is een symbool van eenheid en draagt identiteit en karakter uit. Door met elkaar voor jouw team een vlag te ontwerpen sta je stil bij wie je bent, waar je voor staat, en wat je met elkaar verbindt.

In deze workshop ga je samen met je team creatief en praktisch aan de slag. Eerst leer je meer over vlaggen en de symboliek van verschillende beelden en kleuren. Daarna praat je in groepjes over welke verhalen je wil vertellen -verhalen over jezelf, jullie team en het werk dat je doet. Wat zijn de dromen en plannen, hoe wil je je presenteren? Dit vertaal je vervolgens naar concrete beelden die je nog tijdens de training op een doek gaat schilderen.

Praten en denken zijn in balans met kijken en doen: het is een speels en licht proces waarin je elkaar op een verrassende manier leert kennen. Samen iets maken dat voor iedereen herkenbaar is geeft zelfvertrouwen en zorgt voor een bijzondere teambuilding!

Het resultaat is een vlag die de unieke kwaliteiten en de eigenheid van jouw team laat zien. Door de vlaggen vervolgens aan de andere groepjes te presenteren gaan ze echt leven: het worden inspirerende symbolen om trots op te zijn.
De cursus in beeld
Stacks Image 178
in subteams vlaggen ontwerpen
Stacks Image 182
samen schilderen
Stacks Image 186
teamwerk
Stacks Image 190
een winnende vlag kiezen
Stacks Image 194
het winnende ontwerp
Stacks Image 198
het winnende ontwerp wordt uitgevoerd als echte vlag
Duur
Deze cursus bestaat uit een dagdeel
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl

Erik van der Spek

Stacks Image 207
Tijdens een zonnige vakantie begon Erik vlaggen in zijn tekenboekje te schetsen en raakte vervolgens steeds meer gefascineerd door de beeldentaal en betekenis van vlaggen. In zijn werk als manager en trainer werkt hij veel met teams en teamontwikkeling. Hij kwam op het idee om het maken van vlaggen in te zetten als middel voor teambuilding: samen een vlag ontwerpen brengt mensen op een bijzondere manier in beweging.
Lees meer over vlaggen op de site van Erik: eenwereldinvlaggen.nl
Stacks Image 213
Lees het artikel over deze cursus.