Fit training

Wat leer je in deze cursus?
Hoe maak je een training die voldoet aan de uiteenlopende leerwensen en leertempo's van deelnemers? En hoe zorg je ervoor dat mensen een hele dag actief aan de slag zijn? Dat lukt met een Fit training! Het filmpje geeft een impressie van een Fit training voor opleidingsadviseurs van Fundeon. De KR8 Academie ontwikkelt deze trainingen voor allerlei functiegroepen. Voor een Fit training heb je 8 tot 16 deelnemers nodig.

Hoe werkt het?
Bij een "gewone" training, krijgt de hele trainingsgroep hetzelfde programma aangeboden en volgt op dezelfde tijd de aangeboden werkvormen en theorie. Een Fit training bestaat uit verschillende oefen-, verdiepings- en reflectiemogelijkheden die gebaseerd zijn op de leerbehoefte van een deelnemer. De hoofdtrainer ontwikkelt hiervoor voorbereidingsopdrachten. Naast een hoofdtrainer zijn er meerdere begeleiders, trainers of acteurs aanwezig. En naast een hoofdruimte er extra subruimtes beschikbaar.
Op de dag zelf kiest de deelnemer die onderdelen die passen bij zijn leervraag. De workshops duren één tot anderhalf uur. Op een dag zijn er vier tot vijf rondes van parallelle workshops. Een workshop kan meerdere keren op een dag worden aangeboden. Daarnaast is er een aanbod in de vorm van boeken, films, oefenmateriaal en de mogelijkheid om met collega's te sparren over een bepaald thema.

Voordelen van een Fit training
1 Deelnemer denkt vooraf na over zijn eigen ontwikkeling en leerdoelen.
2 Deelnemer voelt zich serieus genomen want hij ziet zijn leervragen terug in workshops.
3 Keuzevrijheid van programmaonderdelen motiveert.
4 Actief en dynamisch: meerdere workshops/oefeningsessies op één dag.
5 Alle deelnemers stellen hun eigen programma samen. Zo ontstaat er maatwerk voor iedere deelnemer van de cursus.
Stacks Image 106
Duur
Deze cursus duurt een dag

Trainers
Elllen van Waaijen, Peter Steenkamer e.a.
Belangstelling?
Iedere cursus van de KR8 Academie wordt op maat aangeboden. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

Peter Steenkamer
06 - 22 51 42 87
petersteenkamer@live.nl